Idiomes

Educació plurilingüe

Immersió en espanyol, anglès, francès i català

Preparació per a exàmens oficials

Intercanvis culturals i activitats internacionals

Viatges i estades a l'estranger

Esdeveniments internacionals de NACE Schools

A Agora International School Andorra dotem els estudiants de les eines essencials per a un futur d’èxit en un escenari internacional. Els nostres alumnes es desenvolupen en tres idiomes principals: espanyol, anglès i francès. El català, la llengua oficial d’Andorra, també s’ensenya a l’escola.

La immersió lingüística a Preescolar és clau per al procés d’aprenentatge d’idiomes. El nostre programa d’immersió en anglès comença a la primera etapa de Preescolar, dels 0-2 anys, i continuem desenvolupant-ne les habilitats lingüístiques i comunicatives durant tota l’etapa d’Educació Infantil. En el segon cicle, a mesura que els nens comencen a llegir, s’introdueix la fonètica en anglès. Durant la seva trajectòria escolar, els estudiants poden obtenir al col·legi les qualificacions oficials d’anglès de la Universitat de Cambridge, així com els exàmens de francès de l’Alliance Française.

Els programes d’intercanvi i les estades culturals a Anglaterra, Irlanda, França i els Estats Units estan oberts a tots els estudiants d’Àgora Andorra. L’escola té un conveni amb la prestigiosa escola Stonar del Regne Unit, també membre del grup NACE, i molts estudiants trien assistir als cursos d’estiu que ofereixen, encara que també és possible que cursin els seus estudis a Stonar per trimestres o durant un any acadèmic complet.

Les escoles de NACE organitzen, a més, una sèrie d’esdeveniments internacionals, que ofereixen als estudiants l’oportunitat de relacionar-se amb alumnes del Grup NACE d’arreu del món. Els esdeveniments són:

  • NACE Model United Nations (NACEMUN): simulació de les Nacions Unides en la qual alumnes d’arreu del món debaten en anglès problemes reals de la societat global.
  • NACE Academic Olympics: olimpíades científiques, matemàtiques i lingüístiques en les quals alumnes d’arreu del món competeixen amb caràcter amistós i comparteixen coneixements.
  • NACE International Music Festival: una setmana en la qual els alumnes de tots els col·legis del grup NACE conviuen i comparteixen la seva passió per la música de manera professional.
  • NACE Olympic Games: una competició esportiva entre alumnes de diferents països i col·legis, amb disciplines com ara el futbol, el bàsquet, el pàdel, la natació o l’atletisme.
  • NACE Arts Competition: una competició artística multidisciplinària en la qual els alumnes de tots els centres NACE Schools comparteixen la seva creativitat i sensibilitat artística.

Els esdeveniments de NACE brinden una experiència d’aprenentatge única, on els estudiants poden fer servir i millorar les seves habilitats lingüístiques mentre coneixen i desenvolupen amistats amb altres joves d’arreu del món.

Aviso Legal