Preparació global

Diferents estudis de recerca han demostrat que la introducció de diversos idiomes des d’una edat primerenca contribueix al desenvolupament cognitiu i proporciona nombrosos beneficis intel·lectuals i socials als nens. Aquesta és una de les raons per les quals a Agora International School Andorra oferim una educació trilingüe en espanyol, anglès i francès. A més, oferim una àmplia gamma de programes, activitats i intercanvis internacionals que brinden als nostres estudiants una experiència educativa global i que els permeti ampliar els seus horitzons de futur.

Idiomes

El nostre objectiu és preparar els nostres estudiants perquè esdevinguin ciutadans globals, amb prioritat a l’aprenentatge d’altres llengües. L’espanyol, l’anglès i el francès són els principals idiomes d’ensenyament a l’escola i creiem en la immersió lingüística a les classes, impartides per professors natius i bilingües amb una àmplia experiència. També s’imparteix el català, llengua oficial del país.

Més informació
agora-international-andorra_preparacion-global_idiomas

Estades a l’estranger

Els nostres programes d’estades a l’estranger són experiències enriquidores lingüísticament i culturalment per als estudiants. El fet de compartir amb joves d’altres parts del món ajuda a tenir una ment més oberta i acceptar futures oportunitats internacionals de treball i estudi.

Més informació
agora-international-andorra_preparacion-global_estancias-extranjero

Esdeveniments internacionals de Globeducate

A través del programa d’esdeveniments i activitats internacionals de Globeducate, els nostres estudiants poden perfeccionar les seves habilitats lingüístiques mentre intercanvien punts de vista i construeixen amistats amb estudiants d’arreu del món.

Més informació
agora-international-andorra_preparacion-global_eventos-internacionales

Batxillerat Internacional (IB)

El Batxillerat Internacional és una qualificació de prestigi en el camp de l’educació internacional que obre les portes a les millors universitats del món. Una titulació que desenvolupa en els estudiants una mentalitat crítica, global i oberta, tot respectant en cada alumne el seu propi estil d’aprenentatge i per preparar-lo per a un futur internacional. Agora Andorra és un col·legi sol·licitant del Batxillerat Internacional i aviat podrà sumar aquesta reconeguda titulació a la seva oferta acadèmica.

agora-international-school-andorra_preparacion-global_bachillerato-internacional

Aviso Legal