Més que un col·legi

A Agora International School Andorra oferim als nostres alumnes una base sòlida d’habilitats acadèmiques i personals que va més enllà d’exigències del currículum oficial. Sempre partim de l’atenció personalitzada a les necessitats de cada alumne per tal d’assolir el seu ple desenvolupament.

La música, l’art i les matèries creatives promouen habilitats com la concentració, la memòria, la sensibilitat, la creativitat i el desenvolupament sensorial, que es poden aplicar en molts altres camps i ajuden al desenvolupament cognitiu, creatiu i social.

De la mateixa manera, l’esport desenvolupa habilitats físiques i encoratja valors com ara el treball en equip, l’amistat, el respecte i la cooperació.

Totes aquestes disciplines formen part de la vida quotidiana de l’escola i són vitals per a l’educació integral dels nostres alumnes.

Música

El col·legi fomenta les capacitats musicals de tots els alumnes des d’Educació Infantil fins a Primària. En el desenvolupament de les classes es busca l’estimulació de l’alumnat mitjançant la pràctica i la producció: piano, ukelele, percussió indefinida i una infinitat d’activitats amb les quals l’alumne gaudeix de la música i pot assolir un nivell òptim per continuar els seus estudis musicals. A més, els alumnes exerciten l’aprenentatge del violí com una ampliació del currículum musical del col·legi i participen en diferents esdeveniments musicals. La música és una eina pedagògica molt valuosa gràcies a la qual:

  • Afavorim el desenvolupament integral de la persona
  • Estimulem la sensibilitat i l’autodisciplina
Més informació
agora-international-school-andorra_mas-que-un-colegio_musica

Esports

Agora internacional School Andorra disposa d’un poliesportiu en les seves instal·lacions i ofereix un ampli ventall de disciplines destinades a promoure el desenvolupament físic dels nostres estudiants. Creiem que l’educació a través de l’esport pot ajudar a promoure habilitats i valors fonamentals. Mitjançant l’esport:

  • Fomentem el desenvolupament de les capacitats individuals i promovem el talent.
  • Practiquem diferents disciplines esportives.
  • Aprenem a ser constants, perseverants i autodisciplinats.
  • Promovem el treball en equip, el lideratge i les habilitats comunicatives.
Més informació
agora-international-school-andorra_mas-que-un-colegio_deportes

Arts creatives

Les arts creatives fomenten la creativitat i l’expressió de la sensibilitat artística, tot aportant enormes beneficis cognitius i personals que contribueixen a formar persones empàtiques i completes. La nostra tasca amb les arts creatives brinda als alumnes:

  • Una oportunitat per expressar-se per mitjà de la creativitat
  • El desenvolupament de les aptituds creatives i el pensament original
  • L’estímul de la concentració, l’empatia i el punt de vista propi
  • La participació en concursos locals i internacionals
Més informació
agora-international-school-andorra_mas-que-un-colegio_artes-creativas

Aviso Legal