Excel·lència educativa

A Agora International School Andorra la nostra missió és preparar els nostres estudiants per viure amb èxit en un món globalitzat. L’excel·lència educativa és un dels quatre principis bàsics que hem definit per assolir el nostre objectiu. Comptem amb personal docent especialista, amb talent i en constant formació, per tal de garantir que els mètodes d’ensenyament que fan servir desenvolupin les fortaleses de cada alumne. Les classes es formen amb grups reduïts d’alumnes, la qual cosa permet que el nostre personal brindi a cada nen l’atenció que necessita, n’identifiqui les fortaleses i febleses i els ajudi a treballar a la recerca del seu màxim potencial acadèmic i personal.

Ens esforcem per formar persones ètiques amb fortes habilitats cognitives, comunicatives, creatives, físiques i socials des d’una edat primerenca. Oferim un pla d’estudis ampli i equilibrat que en recolza el desenvolupament, des del moment en què ingressen a l’escola fins al moment en què se’n van. El nostre programa educatiu és innovador, es basa en mètodes d’ensenyament sòlids i és impartit per un equip altament qualificat. A més, comptem amb un personal de suport excel·lent, incloent-hi un psicòleg educatiu que quan cal ofereix orientació addicional per a estudiants, mestres i famílies. Una feina en equip que proporciona als nostres estudiants la millor preparació possible per a un futur reeixit.

Currículum i etapes

Agora Internacional School Andorra ofereix un pla d’estudis complet i centrat en les necessitats i els requisits individuals de cada alumne, que els prepara per complir el seu rol amb èxit en el món laboral i en la societat actual. El nostre objectiu és educar els nostres estudiants perquè esdevinguin membres valuosos i responsables de la societat, capaços de reconèixer i entendre els problemes reals als quals s’enfronta el món.

Més informació
agora-international-school-andorra_excelencia-educativa_etapas-educativas

Metodologia

Els mètodes d’ensenyament emprats a Agora International School Andorra estan dissenyats per ajudar tots els estudiants a maximitzar les seves aptituds, tant acadèmiques com personals. Guiats i amb suport dels seus professors, els nostres estudiants desenvolupen les habilitats que necessiten per convertir-se en alumnes independents. El nostre personal docent fa servir una àmplia gamma de tècniques d’ensenyament consolidades que generen un fort impacte positiu en l’aprenentatge i el desenvolupament potencial de cada estudiant.

Més informació
agora-international-school-andorra_excelencia-educativa_metodologia_2

Innovació tecnològica

Les noves tecnologies permeten els nostres professors proporcionar noves oportunitats i dinàmiques dins i fora de l’aula. Activitats com la programació (coding) fomenten el desenvolupament cognitiu i obren les ments dels estudiants a les possibilitats gairebé il·limitades de tecnologia en el futur, preparant-los per als desafiaments del demà.

Més informació
agora-international-school-andorra_excelencia-educativa_innovacion-tecnologica_2

Els nostres professors

El nostre objectiu és reclutar un equip docent excel·lent i brindar-los formació continuada perquè puguin inspirar els nostres alumnes a aprendre mitjançant les tècniques de més alta qualitat. Les escoles de Globeducate ofereixen tallers freqüents de desenvolupament professional i capacitació perquè els professors debatin i aprenguin sobre estratègies d’ensenyament efectives. Iniciatives com el programa Learning Coaches i el procés d’avaluació i millora de Globeducate Platinum Standard ajuden els nostres professors a estar a l’avantguarda de la professió i en sintonia amb l’última recerca educativa.

Més informació
agora-international-school-andorra_excelencia-educativa_profesores

Gabinet Psicopedagògic

El Gabinet Psicopedagògic d’Agora International School Andorra treballa juntament amb estudiants, professors i pares amb l’objectiu de garantir un enfocament coherent tant a la llar com a l’escola, i proporciona suport i orientació individual quan cal.

Más información
agora-international-school-andorra_excelencia-educativa_gabinete-psicopedagogico

Aviso Legal