Educació en valors

Una educació basada en valors és la clau per al desenvolupament acadèmic, social i personal dels estudiants en totes les etapes a Agora International School Andorra. Ens esforcem per desenvolupar la consciència emocional dels nostres estudiants des d’una edat primerenca, tot inculcant-los bons hàbits amb l’objectiu de promoure l’autodisciplina, el respecte i la companyonia.

Per adquirir coneixement, els nostres estudiants cal que siguin autodisciplinats, capaços d’obeir les regles i les instruccions, positius i determinats. Esperem que els nostres estudiants siguin educats i respectuosos, que actuïn d’ambaixadors de l’escola, del grup de Globeducate i d’ells mateixos, i que així puguin enfortir el nostre sentit de comunitat.

L’excel·lència acadèmica va de la mà de l’excel·lència personal. Des de l’Educació Infantil, encoratgem els nostres alumnes a adherir-se als valors de l’escola i a comprendre el significat de la perseverança, l’autodisciplina, la tolerància i el respecte cap a ells mateixos i cap als altres. A mesura que avancen a l’escola secundària i el Batxillerat, inculquem als nostres estudiants el pensament crític i la resolució de conflictes, així com un esperit d’iniciativa empresarial, habilitats de recerca i superació personal.

Col·laboracions amb ONG

S’anima tots els alumnes a participar en programes de caritat externs i projectes comunitaris al llarg de la seva vida escolar, oferint-los una oportunitat meravellosa perquè els nens desenvolupin un sentit de solidaritat, empatia i responsabilitat social. Els nostres estudiants col·laboren amb diversos projectes socials amb entitats com ara Càritas o Acció contra la Fam (Cursa contra la Fam) i projectes com, per exemple, la iniciativa local Jove Voluntariat Lector.

Aviso Legal