Pilars del projecte educatiu

El nostre programa educatiu es basa en quatre pilars bàsics, comuns a totes les escoles del grup Globeducate: excel·lència educativa, preparació global, incloent-hi la immersió lingüística, l’excel·lència en l’àmbit cocurricular i l’educació en valors. Aquests quatre pilars són els fonaments de la nostra missió: preparar cadascun dels nostres alumnes per viure unes vides felices, plenes i reeixides en un món globalitzat.

Creiem que l’excel·lència educativa es basa a ajudar els nostres estudiants a desenvolupar les seves habilitats i talents individuals mitjançant una metodologia docent innovadora, en un entorn d’aprenentatge personalitzat i de suport a cadascun dels alumnes. Els nostres professors, altament qualificats i amb experiència, tenen com a objectiu garantir que els nostres estudiants disposin de les eines que necessiten per maximitzar-ne el potencial acadèmic. Donem suport i enriquim el procés d’aprenentatge dels estudiants mitjançant tecnologia digital i les nostres instal·lacions estan situades en un entorn natural espectacular, ideal per al seu desenvolupament.

La preparació global és el segon pilar en el nostre projecte educatiu. Els nostres estudiants estan immersos en tres idiomes: espanyol, anglès i francès. I també aprendran el català, l’idioma oficial a Andorra. Les nostres classes d’idiomes són impartides per professors natius i bilingües. Els nostres estudiants estan preparats per obtenir qualificacions reconegudes internacionalment. La preparació global també implica una comprensió dels problemes globals i les perspectives que estan incorporades al pla d’estudis de l’escola. A més, els intercanvis internacionals, esdeveniments i activitats organitzades pel grup de Globeducate apleguen estudiants d’arreu del món per compartir experiències, intercanviar opinions i forjar amistats.

Més que una escola és un concepte enfocat a l’excel·lència en l’àmbit cocurricular que brinda als estudiants una gamma enriquidora d’oportunitats més enllà del pla d’estudis de l’escola. Creiem que els esports, la música i les arts creatives són essencials per al desenvolupament personal de l’alumne.

Finalment, la base de tot el nostre programa educatiu és una educació basada en valors. El nostre objectiu és inculcar un sistema de valors personals als nostres alumnes que inclogui respecte, tolerància, compassió, compromís i el sentit de responsabilitat social i personal; valors que incorporaran en el futur.

Excel·lència educativa

Un projecte educatiu que es basa en les millors metodologies docents, amb un equip professional en formació constant i complementat per l’ús les noves tecnologies i un entorn excel·lent, capaç de garantir el creixement personal i l’èxit en els estudis dels nostres alumnes.

Més informació
agora-international-school-andorra_pilares-educativos_excelencia-educativa_2

Preparació Global

Els nostres estudiants són multilingües gràcies a la immersió lingüística en anglès, espanyol i francès. Aprenen sobre contextos globals i els problemes mundials com a part del seu pla d’estudis internacional i obtenen qualificacions que són reconegudes arreu del món. Com a part del grup Globeducate, es beneficien d’experiències internacionals exclusives que els preparen acadèmicament, socialment i culturalment per a un futur en un món globalitzat.

Més informació
agora-international-school-andorra_pilares-educativos_preparacion-global

Més que un col·legi

Els programes extracurriculars estan presents des del Preescolar fins al Batxillerat, són essencials per al desenvolupament personal dels estudiants i els permeten destacar en àrees més enllà de les matèries acadèmiques tradicionals. Els programes ajuden a desenvolupar una gamma nova d’habilitats que inclouen raonament abstracte, autodisciplina, sensibilitat i autoexpressió, estat físic, estil de vida saludable, cooperació i treball en equip.

Més informació
agora-international-school-andorra_pilares-educativos_mas-que-un-colegio

Educació basada en valors

El nostre pla d’estudis es basa en un conjunt clar de valors. Volem educar els nostres estudiants sobre com fer que el món sigui un lloc millor i assegurar-nos que s’enfrontaran al món amb una brúixola ètica clara, amb respecte cap als altres i cap a ells mateixos, amb tolerància, autodisciplina i un sentit de responsabilitat personal i social.

Més informació
agora-international-school-andorra_pilares-educativos_educacion-en-valores

Aviso Legal