Summer Camp

Agora International School Andorra ofereix als seus alumnes una àmplia gamma de campaments i serveis durant els mesos d’estiu en un entorn privilegiat de singular bellesa. Andorra és un dels Estats més petits del món i està plena de racons paradisíacs de muntanya gairebé inalterats per la mà humana. En aquest context, Agora Andorra ofereix campaments d’esports, multiaventura, anglès, jocs, experiments o fins i tot repàs i deures. Tots els campaments tenen l’opció de Day Summer School o Boarding Summer School, amb la qual els alumnes poden allotjar-se a la nostra residència. Consulta el catàleg amb el detall d’activitats, horaris i edats per triar un campament a la teva mida.

Descarrega el catàleg

T'interessa? Deixa'ns ajudar-te

Super Summer

Un campament per a alumnes de 7 a 16 anys amb immersió lingüística en l’idioma que triïn (espanyol, anglès o francès) de la mà de professors natius. A les tardes, els alumnes podran triar entre dos programes d’activitats: Multiaventura o Circus Art.

Més informació
agora-international-school-andorra_summer-camp_super-summer

Cambridge Exams

Com a centre examinador de Cambridge, els alumnes podran realitzar un programa intens de preparació per als exàmens oficials d’anglès de Cambridge de la mà de professors natius titulats. Descobriran com preparar els exàmens, així com trucs, consells i tècniques d’estudi. A més, de dilluns a divendres, els alumnes combinaran l’estudi de l’anglès amb una de les activitats de la tarda del Super Summer: Multiaventura o Circus Art.

Més informació
agora-international-school-andorra_summer-camp_cambridge-exams

Little Summer

Un campament pensat per a alumnes de 3 a 6 anys. A través d’un taller temàtic setmanal, els més petits desenvoluparan la imaginació i la creativitat mentre reforcen els idiomes. Les activitats són tan variades com la natació, excursions, muntar en ponis, cançons, jocs, cuina…

Més informació
agora-international-school-andorra_summer-camp_little-summer

Repàs i deures

Un programa dirigit a aquells alumnes que han de recuperar un mínim de 3 assignatures. Un programa específic i personalitzat per a cada alumne amb la finalitat d’ajudar-lo a preparar les assignatures pendents, els deures d’estiu o reforçar els continguts treballats al llarg del curs. Els alumnes tenen la possibilitat de combinar les classes de repàs al matí amb Multiaventura o Circus Art a la tarda.

Més informació
agora-international-school-andorra_summer-camp_repaso-deberes

International Summer School

Boarding Summer School

  • Durada: per setmnanes
  • Des dels 7 fins als 17 anys
  • Classes d’idiomes
  • Des de 595€
  • Descompte especial germans i alumnes
Més informació
boarding_residencia_DEST

Estius a l'estranger

Gràcies a l’extensa xarxa de col·legis de NACE Schools, Agora International School Andorra ofereix als seus alumnes l’oportunitat de viure una experiència internacional única en alguns dels més prestigiosos col·legis del Regne Unit. Tria una destinació i descobreix-ho!

Stonar ICS Londres

Aviso Legal