Summer Camp

Agora International School Andorra ofereix una àmplia gamma d’activitats i serveis durant els mesos d’estiu en un entorn privilegiat de singular bellesa. Campaments d’esports, multiaventura, anglès, jocs, experiments i molt més per 186 € a la setmana. Tots els campaments tenen l’opció de Day Summer School o Boarding Summer School, amb la qual els alumnes poden allotjar-se en la nostra residència. Consulta el catàleg amb el detall d’activitats, horaris i edats per a triar un campament a la teva mida.

T'interessa? Deixa'ns ajudar-te

Super Summer

Un campament per a alumnes de 7 a 16 anys amb immersió lingüística en l’idioma que triïn (anglès, francès o espanyol) a través de fascinants activitats i workshops, de la mà de professors nadius titulats que formen part de l’equip docent del col·legi. A les tardes, els alumnes podran triar entre dos programes d’activitats: Multiaventura o Circus Art.

Summer-Andorra_super-summer

Cambridge Exams

Com a centre examinador de Cambridge, els alumnes podran realitzar un programa intens de preparació per als exàmens oficials d’anglès de Cambridge de la mà de professors nadius titulats. Descobriran com preparar els exàmens, així com trucs, consells i tècniques d’estudi. A més, de dilluns a divendres, els alumnes combinaran l’estudi de l’anglès amb una de les activitats de la tarda del Super Summer: Multiaventura o Circus Art. Aquesta modalitat requereix l’assistència de 4 setmanes al programa.

Agora-International-Andorra_Summer-Camp_Cambridge-programme

Little Summer

Les vacances són l’ocasió ideal per a augmentar la diversió i reforçar els idiomes. Treballaran l’Espanyol, Anglès i Francès mitjançant activitats. A través d’un taller temàtic setmanal, els més petits desenvoluparan la imaginació i la creativitat mentre fomentant l’exercici físic. Les activitats són tan variades com la natació, excursions, cançons, jocs, cuina…

Agora-International-Andorra_Summer-Camp_Little-Summer-programme

Boarding Summer School

Dins dels diferents programes d’estiu, el col·legi ofereix la possibilitat de residència a través d’un Boarding Summer School amb tot el necessari perquè els alumnes es sentin com a casa seva. Els alumnes residents realitzaran diferents activitats extraescolars i de cap de setmana com excursions, esports, multi aventura, tallers… A les nits gaudiran amb jocs, festa de disfresses, sopars temàtics, barbacoes i campionats d’esports, entre d’altres.

Agora-International-Andorra_Summer-Camp_Boarding-programme

T'interessa? Les places són limitades i s'atenen per ordre d'arribada.

Més informació

Aviso Legal

Aviso Legal