Truca'ns al +376 838 366 Truca'ns al +376 838 366

Summer Camp

Una àmplia gamma de campaments i serveis durant els mesos d’estiu per a alumnes des dels 3 fins als 17 anys: esports d’aventura, experiències artístiques, piscina climatitzada i pista central poliesportiva, suport acadèmic, activitats com ponis, jocs o experiments pels més petits i la possibilitat de preparar els exàmens oficials d’anglès de Cambridge. Tot en un entorn privilegiat de singular bellesa en el nord-oest del Principat d’Andorra. Consulta el catàleg amb el detall d’activitats, horaris i edats per triar un curs a la teva mida.

Descarrega el catàleg

¿Te interesa? Déjanos ayudarte

Immersió lingüística en un entorn natural únic

Agora International School Andorra ofereix als seus alumnes i alumnes d’altres centres l’oportunitat de viure una experiència Summer School en plena naturalesa, en companyia de nous amics i amb un gran nombre d’activitats per despertar les seves ganes de seguir aprenent mentre es diverteixen.

La metodologia pràctica i experimental de la nostra Summer School estimula la curiositat dels alumnes en cada activitat. Des del primer dia, estan immersos en l’aprenentatge de l’idioma triat amb professors natius i compten amb un programa dissenyat pel nostre excel·lent equip docent perquè l’aprenentatge i la diversió estiguin assegurats.

El col·legi està situat a la població de l’Aldosa a la parròquia de La Massana, a 1250 m d’altitud i a tan sol 10 minuts de les pistes d’esquí de Vallnord, en un entorn natural excepcional envoltat de paradisíacs racons de muntanya.

Super Summer

Als matins, els alumnes es submergeixen en una veritable immersió lingüística en l’idioma que triïn – anglès, francès o espanyol – de la mà de fascinants activitats. A les tardes, poden triar entre dos programes d’activitats en català o espanyol: Multiaventura, amb barranquisme o escalada, a més de piscina climatitzada i pistes per jugar al futbol, tennis bàsquet o voleibol, o Circus Art, una experiència artística basada en el circ amb la qual aprendran acrobàcies, tècniques teatrals o dansa, desenvolupant la seva expressió i creativitat.

super summer

Cambridge Exams

Un programa intens de preparació per als exàmens oficials d’anglès de Cambridge avalat per un centre oficial examinador com el nostre col·legi. En grups segons el nivell i de la mà de professors natius, els alumnes treballen durant quatre setmanes de forma dinàmica i amena les diferents àrees, preparant cadascuna de les parts dels exàmens oficials amb trucs i consells per afrontar-los amb confiança. De dilluns a divendres, els alumnes combinaran aquest estudi amb les activitats de tarda del Super Summer: Multiaventura o Circus Art.

cambridge exams

Little Summer

Tallers temàtics setmanals perquè els més petits desenvolupin la imaginació i la creativitat, fomentant l’exercici físic i la psicomotricitat mentre es converteixen en indis, arqueòlegs, gnoms o pirates per viure diferents aventures. Un curs divertit per afermar els progressos assolits al llarg del curs escolar, projectar noves habilitats i reforçar els idiomes mitjançant activitats multilingües en espanyol, anglès i francès. I amb activitats com natació, excursions, ponis, manualitats, cançons, jocs, experiments en anglès i molt més.

little summer_2

Repàs i deures

Un curs dirigit a alumnes que han de recuperar un mínim de 3 assignatures i organitzat per l’equip docent del col·legi, que dissenya un programa específic per a cada alumne amb la finalitat d’ajudar-li a optimitzar el seu rendiment. A través de les avaluacions i l’informe setmanal del tutor, els pares coneixeran de primera mà l’evolució del seu fill. A més, els alumnes combinen les classes de repàs als matins amb les activitats del  Super Summer, Multiaventura o Circus Arts, a la tarda.

Repaso y deberes

Residència internacional Boarding School

Agora International School Andorra ofereix, a més dels seus cursos Day School, un complet programa de boarding durant els mesos d’estiu per a estudiants de tot el món des dels 7 fins als 17 anys. L’oportunitat de viure una experiència internacional inoblidable en plena naturalesa.

Descobreix-ho

Aviso Legal