Truca'ns al +376 838 366 Truca'ns al +376 838 366

International Summer School

Agora International School Andorra ofereix un complet programa de boarding durant els mesos d’estiu per a estudiants de tot el món des dels 7 fins als 17 anys: esports d’aventura, experiències artístiques, piscina climatitzada, pista central poliesportiva, suport acadèmic i la possibilitat de preparar els exàmens d’anglès de Cambridge en un centre oficial examinador. Tot en un entorn privilegiat de singular bellesa en el nord-oest del Principat d’Andorra que permet als alumnes viure una enriquidora experiència internacional de gran valor per al seu desenvolupament acadèmic i personal. Consulta el catàleg amb el detall d’activitats, horaris i edats per triar un curs a la teva mida.

Descarrega el catàleg

T'interessa? Deixa'ns ajudar-te

Cursos

Super Summer

Als matins, els alumnes es submergeixen en una veritable immersió lingüística en l’idioma que triïn – anglès, francès o espanyol – de la mà de fascinants activitats. A les tardes, poden triar entre dos programes d’activitats en català o espanyol: Multiaventura, amb barranquisme o escalada, a més de piscina climatitzada i pistes per jugar al futbol, tennis bàsquet o voleibol, o Circus Art, una experiència artística basada en el circ amb la qual aprendran acrobàcies, tècniques teatrals o dansa, desenvolupant la seva expressió i creativitat.

super summer

Cambridge Exams

Un programa intens de preparació per als exàmens oficials d’anglès de Cambridge avalat per un centre oficial examinador com el nostre col·legi. En grups segons el nivell i de la mà de professors natius, els alumnes treballen durant quatre setmanes de forma dinàmica i amena les diferents àrees, preparant cadascuna de les parts dels exàmens oficials amb trucs i consells per afrontar-los amb confiança. De dilluns a divendres, els alumnes combinaran aquest estudi amb les activitats de tarda del Super Summer: Multiaventura o Circus Art.

cambridge exams

Repàs i deures

Un curs dirigit a alumnes que han de recuperar un mínim de 3 assignatures i organitzat per l’equip docent del col·legi, que dissenya un programa específic per a cada alumne amb la finalitat d’ajudar-li a optimitzar el seu rendiment. A través de les avaluacions i l’informe setmanal del tutor, els pares coneixeran de primera mà l’evolució del seu fill. A més, els alumnes combinen les classes de repàs als matins amb les activitats del  Super Summer, Multiaventura o Circus Arts, a la tarda.

Repaso y deberes

Immersió lingüística en un entorn natural únic

Els alumnes de la nostra Boarding School tenen l’oportunitat de viure una experiència internacional inoblidable en plena naturalesa, en companyia de nous amics i amb un gran nombre d’activitats per despertar les seves ganes de seguir aprenent mentre es diverteixen.

La metodologia pràctica i experimental de la nostra Summer School estimula la curiositat dels alumnes en cada activitat. Des del primer dia, estan immersos en l’aprenentatge de l’idioma triat amb professors natius i compten amb un programa dissenyat pel nostre excel·lent equip docent perquè l’aprenentatge i la diversió estiguin assegurats.

Atenció personalitzada per sentir-se com a casa

El col·legi està situat a la població de l’Aldosa a la parròquia de La Massana, a 1.250 m d’altitud i a tan sol 10 minuts de les pistes d’esquí de Vallnord, en un entorn natural excepcional envoltat de paradisíacs racons de muntanya.

Els alumnes de boarding estan allotjats al costat dels seus professors de residència a plantes separades, nois i noies, habitacions dobles o triples amb servei de neteja diari i de bugaderia setmanal. Tots els alumnes tenen un tutor de referència que s’encarrega de dirigir-los en el seu comportament i convivència, així com a les activitats extraescolars i sortides de finalització de setmana, mantenint una comunicació constant amb la família.

Activitats i serveis

Els alumnes residents realitzen diferents activitats extraescolars de finalització de setmana, com a excursió i nit en una borda de muntanya, circuit multiaventura d’Engolasters, amb tirolines i ponts penjants, visites a museus i llocs d’interès turístic, cinema d’estiu i molt més. A més, compten amb activitats opcionals, com la sortida al Karting Marc Gené o el ràfting.

Entre els serveis de la residència, cal destacar els menús propis elaborats per un expert en nutrició, amb dietes per a necessitats especials. Els alumnes esmorzen i mengen a la residència, mentre que la resta dels menjars es realitzen al menjador del col·legi, sent elaborades diàriament en a cuina del centre.

Cursos Summer Camp

Agora International School Andorra ofereix també un servei de Day Summer School, de dilluns a divendres de 9.00 a 17.00 h, per a alumnes des dels 3 fins als 17 anys. Esports d’aventura, art, piscina, suport acadèmic, exàmens oficials d’anglès de Cambridge i molt més. No t’ho perdis!

Descobreix-ho

Aviso Legal