Activitats extraescolars

El col·legi Agora International School Andorra ofereix un ampli programa d’activitats extraescolars per a nens d’Andorra. Les diferents escoles esportives i activitats artístiques permeten als nostres estudiants, així com als alumnes externs, desenvolupar les seves habilitats i aptituds i complementar la seva educació global. Les activitats extraescolars tenen com a objectiu el desenvolupament físic, social i intel·lectual dels estudiants. Aporten grans beneficis en l’aprenentatge integral dels nens i joves: els alumnes aprenen a treballar en equip, a gestionar la seva energia i emocions i es potencia l’autosuperació, el compromís i el sentit de la responsabilitat.

Descarrega el catàleg

T'interessa? Deixa'ns ajudar-te

Esports

Els valors que acompanyen la pràctica esportiva, com poden ser el treball en equip, l’autosuperació, el compromís i la responsabilitat, són essencials per al desenvolupament exitós dels estudiants. Disposem de completes instal·lacions on els nostres alumnes es poden divertir mentre es desenvolupen físicament i mentalment mentre practiquen la seva activitat preferida: natació, arts marcials, tennis, bicicleta, infant ioga, baby gym, etc.

agora-international-school-andorra_actividades-extraescolares_deportes

Música i dansa

En l’oferta d’activitats extraescolars d’Agora International School Andorra s’inclouen les escoles de música i dansa. Des d’Educació Infantil s’inicia els alumnes en la música, el teatre i la dansa, amb la participació en activitats com ara el Cant per als petits, Body Language o Ballet Clàssic.

agora-international-school-andorra_actividades-extraescolares_musica-y-danza_2

Escola d'idiomes

Activitat impartida en anglès per a alumnes de la ESO en la qual poden perfeccionar les seves competències lingüístiques i preparar els exàmens per obtenir les titulacions oficials en anglès de Cambridge: First Certificate English (FCE) o Cambridge Advance English (CAE).

agora-international-school-andorra_actividades-extraescolares_escuela-de-idiomas

Arts creatives

Una àmplia oferta d’activitats artístiques dissenyades per desenvolupar la creativitat dels més menuts: Artteràpia i Arts Plàstiques, Espai Creatiu. Un món de possibilitats perquè els alumnes d’Educació Infantil aprenguin mitjançant el joc noves solucions creatives per aplicar-les a la vida personal i acadèmica mentre desenvolupen la sensibilitat.

agora-international-school-andorra_actividades-extraescolares_artes-creativas_2

Robòtica

La robòtica és una valuosa eina de ludificació que permet que els nens desenvolupin les seves pròpies estratègies de coneixement cap al saber científic. L’alumne aprèn de manera pràctica, senzilla i motivadora, afavorint el pensament creatiu i l’emprenedoria. La robòtica brinda als alumnes l’oportunitat de posar en pràctica altres disciplines i combinar-les amb un objectiu comú, ja que se serveix dels recursos de ciències afins com són les matemàtiques, la física, la informàtica, la lògica i l’electrònica.

agora-international-school-andorra_actividades-extraescolares_robotica_2

Reforç acadèmic

Activitats extraescolars dirigides a alumnes de Primària i Secundària que van des del Reading Club, per fomentar i estimular la lectura, fins a Deures o Suport Educatiu, amb un assessorament professional per abordar millor les tasques escolars, millorar les tècniques d’estudi i guanyar autonomia, aprendre a aprendre i, a més, amb la possibilitat d’assistir a interessants tallers educatius adaptats a les necessitats dels alumnes.

agora-international-school-andorra_actividades-extraescolares_refuerzo-academico_2

Aviso Legal