Batxillerat

En finalitzar la Secundària, els nostres estudiants poden triar entre cursar el Batxillerat espanyol i properament tindran l’oportunitat d’estudiar el Programa del Diploma de Batxillerat Internacional (IB). Independentment de l’elecció, els equipem amb els mitjans necessaris per assolir l’èxit en la seva trajectòria acadèmica.

Els estudiants d’Agora International School Andorra poden triar entre quatre modalitats de Batxillerat: Humanitats, Ciències Socials, Ciències de la Salut i Ciència i Tecnologia. Les assignatures estudiades en cadascuna de les vies s’han dissenyat per ajudar els nostres estudiants a obtenir la major quantitat de títols possibles, a Andorra, Espanya i la resta del món.

Treballem per assegurar que els nostres estudiants de Batxillerat assoleixin els seus objectius i accedeixin amb èxit a la Formació Superior. Els idiomes tenen un paper clau i els nostres estudiants poden participar en projectes internacionals com ara el «Model United Nations» i altres esdeveniments dissenyats per fomentar unes ments inquisitives i pioneres.

Tant el Batxillerat Espanyol com els programes de Batxillerat Internacional guien els estudiants cap a una possible carrera professional. Després dels exàmens d’ingrés a la Universitat (PAO), oferim un programa d’experiència laboral que apropa els nostres estudiants a la realitat del món professional a través de la col·locació en una empresa.

Orientem els nostres estudiants de Batxillerat cap a la realitat de la vida universitària encoratjant-los a assistir als Open Days organitzats per diferents universitats. El Departament d’Orientació utilitza qüestionaris i proves per ajudar els nostres estudiants de Batxillerat a triar l’opció més adequada d’acord amb les seves habilitats i fortaleses. Decideixin el que decideixin fer, estaran ben preparats!

Batxillerat Dual Americà

El Batxillerat Dual High School Diploma permet obtenir una doble titulació: el Batxillerat espanyol i l’americà. Complementa el caràcter internacional de la formació acadèmica que reben els nostres alumnes, amb èmfasi en l’anglès i dotant-los de les eines necessàries perquè puguin desenvolupar-se en un mercat globalitzat. L’American High School Diploma permet als nostres estudiants l’accés a universitats dels EUA.

Aviso Legal