Batxillerat

En finalitzar la secundària, els nostres estudiants realitzen el Batxillerat espanyol (LOMCE). A més, el col·legi és centre sol·licitant del Programa del Diploma del Batxillerat Internacional (IB) que desitja obtenir l’autorització com a Col·legi del Món de l’IB. El nostre objectiu és equipar als alumnes amb els mitjans per a tenir èxit en el seu camí acadèmic en qualsevol lloc del món.

Els estudiants d’Agora International School Andorra poden triar entre quatre modalitats de Batxillerat: Humanitats, Ciències Socials, Ciències de la Salut i Ciència i Tecnologia. Les assignatures estudiades en cadascuna de les vies s’han dissenyat per ajudar els nostres estudiants a obtenir la major quantitat de títols possibles, a Andorra, Espanya i la resta del món.

Treballem per assegurar que els nostres estudiants de Batxillerat assoleixin els seus objectius i accedeixin amb èxit a la Formació Superior. Els idiomes tenen un paper clau i els nostres estudiants poden participar en projectes internacionals com ara el «Model United Nations» i altres esdeveniments dissenyats per fomentar unes ments inquisitives i pioneres.

L’etapa de Batxillerat guia als estudiants cap a una possible carrera professional. Després dels exàmens d’ingrés a la Universitat (P.A.O.), oferim un programa d’experiència laboral que acosta als nostres estudiants a la realitat del món professional a través d’una col·locació en una empresa.

Orientem els nostres estudiants de Batxillerat cap a la realitat de la vida universitària encoratjant-los a assistir als Open Days organitzats per diferents universitats. El Departament d’Orientació utilitza qüestionaris i proves per ajudar els nostres estudiants de Batxillerat a triar l’opció més adequada d’acord amb les seves habilitats i fortaleses. Decideixin el que decideixin fer, estaran ben preparats!

Batxillerat Dual Americà

El Batxillerat Dual High School Diploma permet obtenir una doble titulació: el Batxillerat espanyol i l’americà. Complementa el caràcter internacional de la formació acadèmica que reben els nostres alumnes, amb èmfasi en l’anglès i dotant-los de les eines necessàries perquè puguin desenvolupar-se en un mercat globalitzat. L’American High School Diploma permet als nostres estudiants l’accés a universitats dels EUA.

Aviso Legal