Esdeveniments internacionals

Agora International School Andorra ofereix oportunitats excepcionals per a una veritable preparació internacional. Al llarg del curs acadèmic, organitzem diferents esdeveniments multiculturals juntament amb la resta de col·legis del prestigiós grup educatiu NACE Schools. Experiències úniques d’aprenentatge, de caràcter internacional, que aporten un valor afegit a la preparació internacional dels nostres alumnes, reforçant el seu caràcter global i el seu respecte vers altres cultures.

Aquests esdeveniments internacionals són una de les claus de la preparació global dels alumnes, els quals obtenen una visió universal i oberta del món. També estableixen les bases per a una major mobilitat acadèmica i professional, així com un millor coneixement dels problemes globals dels nostres dies. A més, els alumnes milloren les habilitats lingüístiques mentre es relacionen amb estudiants d’altres països i gaudeixen d’una experiència única.

Aquests són els esdeveniments NACE Schools més destacats:

  • NACE Model United Nations: simulació de les Nacions Unides en les quals els alumnes representen als delegats dels diferents països i debaten en anglès problemes reals del món.
  • NACE Academic Olympics: olimpíades científiques, matemàtiques, informàtiques i lingüístiques en les quals alumnes de diferents col·legis competeixen amistosament en un context internacional i multilingüe.
  • NACE International Music Festival: els alumnes de tots els col·legis es reuneixen durant tota una setmana per compartir i demostrar de manera professional la seva passió pel món de la música.
  • NACE Olympic Games: una competició esportiva entre alumnes de diferents centres i nacionalitats que comprèn disciplines com a futbol, gimnàstica rítmica, natació o atletisme, entre d’altres.
  • NACE Arts Competition: una competició artística multidisciplinària perquè els alumnes de tots els centres NACE Schools mostrin la seva creativitat i sensibilitat artística per mitjà de les seves pròpies creacions.

Aviso Legal